top of page

Logistikkpartneren er her!

Oppdatert: 14. sep. 2020

I disse dager etablerer Logistikkpartneren AS seg som en stolt startup innen uavhengig rådgivning innenfor logistikkfeltet. Vi tilbyr rådgivning, prosjektledelse, interrimledelse, oppstart og hjelp til LEAN.


Med industriell erfaring innenfor fagfeltet logistikk fra elektronikk-, næringsmiddel- og prosessindustri er det med glede og stor forventning at vi lanserer oss som en uavhengig rådgiver og tilbyr vår tjeneste til bedrifter som ønsker og har behov for en ekstern gjennomgang av sine operative prosesser.


Fagfeltet logistikk og supply chain er et bredt fagfelt som ofte borer dypt inn i bedrifters strategiske og taktiske beslutninger. Problemstillingene er ofte komplekse og sammensatte, og overgangen fra manuelle og analoge forretningsprosesser til automatiserte og digitale prosesser kan være smertefulle og virke uoverkommelige. Digitaliseringens ubønnhørlige fremmarsj endrer bransjer og forandrer forretningsmodeller som aldri før. Industri 4.0 med Big Data og Internet of Things byr på muligheter som aldri tidligere, men er også potensielt i stand til å utslette virksomheter og bransjer som ikke henger med. Noen ser endringene komme og gjør noe med det. Noen ser endringene komme, men vet ikke hva de skal gjøre med det. Noen ser ikke endringene komme og aner ikke hva som traff de.


Vi ønsker å hjelpe deg som ser endringene komme, men ikke helt vet hva du skal gjøre, slik at du ikke bare blir istand til å møte de forandringene som kommer og forsvare din markedsposisjon. Vi ønsker også å styrke din markedsposisjon og sette deg i stand til å surfe på den nye bølgen som alle disse forandringene gir mulighet til.


Vi jobber også med andre etablerte aktører innen logistikkrådgivningsbransjen og kan derfor tilby et bredt felt av tjenester innenfor feltet. Vårt slagord er "Resultat bygger tillit". Vårt tilskudd og bidrag til vil utgjøre en forskjell for våre kunder.


Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og la oss se hva vi kan få til sammen!

98 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Opmerkingen


bottom of page